Menu
Your Cart
20% REDUCERE pentru produsele din categoria Protecție picioare

Informații livrare și plata

Termenul de livrare in regim normal este de 24H , 1 zi lucratoare.

Livrarea se va efectua de catre o societate de curierat (Sameday ), la domiciliul Clientului ori la o alta adresa indicata de catre acesta, taxa de transport fiind de 17 lei (TVA inclus).

Schimbarea termenului de livrare
Societatea isi rezerva dreptul de a schimba oricand termenul de livrare in functie de volumul comenzilor. Societatea are obligatia de a anunta de indata Clientul despre schimbarea termenului de livrare.

Cum platesc

Plata online folosind cardul

Plata va putea fi efectuata online cu cardul prin platforma EuPlatesc.ro, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (nclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.startprotect.ro foloseste platforma EuPlatesc.ro.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul  platformei EuPlatesc.ro, www.startprotect.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata online prin transfer bancar (ordin de plata)

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Nic SRL, transmise prin e-mail de catre Vanzator.
Procesarea comenzii si livrarea produselor se va efectua dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a facturii proformei emise.
Nume societatea: NIC S.R.L.  Cont bancar: RO84INGB0000999902280451, deschis la Banca ING 

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Plata ramburs

Se poate achita intreaga contravaloare a comenzii prin ramburs.